Al Rihla fudbalska lopta

Šifra: BG4500-1 Kategorija:

4.000,00 RSD

Za više informacija pozovite:

Uštedite 80 dinara poručivanjem online. Redovna cena dostave je 430 dinara - Vaša cena 350 dinara

Opis proizvoda:

Al Rihla fudbalska lopta

“Neka vaša igra dotakne nebo sa fudbalskim loptama Al Rihla – ponosom Svetskog prvenstva u Kataru. Sa svojim vrhunskim kvalitetom, preciznošću i izdržljivošću, ove lopte su dizajnirane da vam pomognu da ostvarite najbolje rezultate na terenu.
Al Rihla fudbalske lopte odlikuje inovativan dizajn sa najnovijom tehnologijom koja optimizuje aerodinamiku i stabilnost leta. Zahvaljući pažljivo odabranim materijalima, ove lopte su izdržljive i pružaju konzistentan osećaj pri dodiru.
Bilo da igrate amaterski fudbal sa prijateljima ili se takmičite na najvišem nivou, Al Rihla lopte će vam omogućiti da dominirate terenom. Sa svojim preciznim šutevima, udobnim prijemima i briljantnim kontrolama, ove lopte su savršen partner za ostvarenje vaših fudbalskih snova.
Pridružite se svetskoj eliti fudbalera i izaberite Al Rihla, zvaničnu loptu Svetskog prvenstva u Kataru. Ova lopta je više od samo sportskog rekvizita – to je simbol strasti, veštine i pobede. Započnite svoje putovanje ka vrhuncu fudbalske igre uz Al Rihla fudbalske lopte!”
Težina2 kg
Brend

Korpa
Al Rihla fudbalska lopta
4.000,00 RSD
Scroll to Top