Lena Bager igračka za decu

Šifra: BJ844005 Kategorija:

3.400,00 RSD

Za više informacija pozovite:

Uštedite 210 dinara poručivanjem online. Redovna cena dostave je 660 dinara - Vaša cena 450 dinara

Opis proizvoda:

Lena Bager igračka za decu

Lena Bager za decu

Dimenzije:65x37x27cm

Bager-radna mašina ima mogucćost rotiranja sedišta sa utovarnom korpom koja se aktivira izvlačenjem crvene kocnice prema spolja a nalazi se bočno ispod sedišta.
Utovarna korpa ima dve funkcije: kopanje i podizanje sa isipavanjem tovara koja se pokreće uz pomoć dve poluge koje rade nezavisno jedna od druge.

Veoma kvalitetna igračka izrađena od čvrste plastike koja ne sadrži toksične materije. Kvalitet materijala i izrade obezbediće višegodišnje uživanje dece u igri sa ovim traktorom.

Popularne LENA igračke proizvodi češki brend, kome je prioritet proizvodnja od najkvalitetnijih materijala, u potpunosti bezbednih za decu. LENA dizajneri sa puno mašte osmišljavaju igračke, birajući vedre boje, prijatne za dečije oko, te kombinujući puno raznovrsnih i interesantnih detalja. Sve igračke su izrazito dugotrajne. Najveću popularnost su dostigle igračke-vozila, nalik pravim velikim vozilima koja su u službi različitih vrsta zanimanja. Proizvodi su ekološki i izrađeni su od plastike nosivosti 50kg.

 

 
Težina5 kg
Brend

Korpa
Lena Bager igračka za decu
3.400,00 RSD
Scroll to Top