Lena Worxx Bager Liebherr Litronic

Šifra: BJ835607 Kategorija:

3.300,00 RSD

Za više informacija pozovite:

Uštedite 210 dinara poručivanjem online. Redovna cena dostave je 660 dinara - Vaša cena 450 dinara

Opis proizvoda:

Lena Worxx Bager Liebherr Litronic

Lena Worxx Licencirani Bager Liebherr Litronic je veoma kvalitetna igračka izrađena od čvrste plastike koja ne sadrži toksične materije. Kvalitet materijala i izrade obezbediće višegodišnje uživanje dece u igri sa ovim bagerom. Potpuno funkcionalna pokretna ručka i utovarivač na točkovima sa zglobnim upravljačkim sistemom. Vozilom se lako upravlja zahvaljujući pametnoj funkciji poluge. 

Lena worxx bager ima metalnu osovinu na točkovima.Gornji deo moze da se okreće 360 stepeni i može da se zaključa. Ruka bagera može da se razvuče do 55cm. Pogodan za igru napolju i unutra.

Dimenzije: 48D x 31V x 18Šcm

Popularne LENA WORXX igračke proizvodi češki brend, kome je prioritet proizvodnja od najkvalitetnijih materijala, u potpunosti bezbednih za decu. LENA dizajneri sa puno mašte osmišljavaju igračke, birajući vedre boje, prijatne za dečije oko, te kombinujući puno raznovrsnih i interesantnih detalja. Sve igračke su izrazito dugotrajne. Najveću popularnost su dostigle igračke-vozila, nalik pravim velikim vozilima koja su u službi različitih vrsta zanimanja. Proizvodi su ekološki i izrađeni su od plastike nosivosti 50kg.

 

 
Težina5 kg
Brend

Korpa
Lena Worxx Bager Liebherr Litronic
3.300,00 RSD
Scroll to Top