Lena Worxx Buldožer Liebherr L538

Šifra: BJ835706 Kategorija:

3.300,00 RSD

Za više informacija pozovite:

Uštedite 210 dinara poručivanjem online. Redovna cena dostave je 660 dinara - Vaša cena 450 dinara

Opis proizvoda:

Lena Worxx Buldožer Liebherr L538

Lena Worxx Licencirani Buldožer Liebherr Ladlader L538  je veoma kvalitetna igračka izrađena od čvrste plastike koja ne sadrži toksične materije. Kvalitet materijala i izrade obezbediće višegodišnje uživanje dece u igri sa ovim buldožerom.Potpuno funkcionalan Liebherr buldozer, ima okretnu ručku, utovarivač i zglobni upravljački sistem. Jednostavnim rukovanjem prednjim delom se lako može upravljati i vertikalno i bočno.
Vrhunskog dizajna sa puno detalja i boje. ,Ekstra izdržljiv i čvrst.Lena Licencirani Buldozer dimenzije: 48D x 22V x 18Š cm

Popularne LENA WORXX igračke proizvodi češki brend, kome je prioritet proizvodnja od najkvalitetnijih materijala, u potpunosti bezbednih za decu. LENA dizajneri sa puno mašte osmišljavaju igračke, birajući vedre boje, prijatne za dečije oko, te kombinujući puno raznovrsnih i interesantnih detalja. Sve igračke su izrazito dugotrajne. Najveću popularnost su dostigle igračke-vozila, nalik pravim velikim vozilima koja su u službi različitih vrsta zanimanja. Proizvodi su ekološki i izrađeni su od plastike nosivosti 50kg.

 

 
Težina5 kg
Brend

Korpa
Lena Worxx Buldožer Liebherr L538
3.300,00 RSD
Scroll to Top