Kolica za bebe Kinderkraft Tik Green Forest

Šifra: KSTIK000GRE0000 Kategorija:

10.500,00 RSD

Za više informacija pozovite:

Uštedite 350 dinara poručivanjem online. Redovna cena dostave je 900 dinara - Vaša cena 550 dinara

Opis proizvoda:

Kolica za bebe Kinderkraft Tik Green Forest

TIK su lagana kolica tipa kišobran koja možete sklopiti za nekoliko sekundi. Težak je samo 6,5 kg, što ga čini savršenim saputnikom na putovanju, na primer za duži odmor. TIK kolica će lako raditi na aerodromu, u vozu ili javnom prevozu. Za lakše nošenje, kolica su opremljena udobnom ručkom. Kolica imaju postepeno podešavanje naslona u ležeći položaj i podesivi oslonac za noge. Ne morate da pumpate lake točkove otporne na probijanje, a ako je potrebno, možete zaključati dva prednja za vožnju na težem terenu, na primer na neravnom putu. Imaju jastuke, savršene za neravne ploče za popločavanje. Uvećana nadstrešnica će zaštititi bebu od sunca, vetra i kiše, a prostrana korpa će stati za sve potrebne kupovine tokom šetnje.
TIK su kišobranska kolica, dizajnirana za putovanja i svakodnevne šetnje. To su veoma lagana kolica: teška su samo 6,5 kg i izuzetno se lako sklapaju. Ima praktičnu ručku za nošenje, što olakšava, na primer, nošenje uz stepenice.
Ležeći položaj
Deca vole dremke tokom šetnje. Da bi im se stvorio prijatan prostor za spavanje, dovoljno je rasklopiti naslon u ležeći položaj i podesiti oslonac za noge. Istražićete dalje, a mališan će se odmoriti nakon dana ispunjenog događajima.
Tenda
TIK ima tendu  koja će obezbediti hlad i zaštitu od vetra i kiše. Kabina ima prozor za kontakt tako da možete videti šta vaš mališan radi.
Točkovi bez pumpanja
Točkovi kolica su lagani i neprobojni, i što je najvažnije: ne morate da ih pumpate. Oni će se dobro nositi sa neravnim površinama, posebno kada zaključate prednje točkove da biste vozili pravo napred.
Bezbednost
TIK kišobran kolica su opremljena sa 5 tačaka, podesivim kaiševima i mekom sigurnosnom barijerom. Pojasevi se lako prilagođavaju rastućem detetu, imaju i mekane štitnike.
Prostrana korpa
Ispod sedišta se nalazi prostrana korpa sa lakim pristupom. Tu možete da stavite i male kupovine i dodatke koji su potrebni tokom šetnje, kao što su vlažne maramice ili tetra pelene ili igračke.
Materijali
Ram – Izdržljiv čelik
Tockovi – Čvrsti i otporni na udarce
Točkovi od EVA pene sa jastukom
Neprobojna pena
Poliester
Lako se čisti
SPECIFIKACIJA
Starost/težina/visina deteta: 6 meseci – 15 kg
Težina proizvoda: 6,5 kg
Dimenzija proizvoda
Sklopljeno: 106 x 28 x 33,5 cm
Rasklopljeni: 76 x 47,5 x 104 cm
Težina10 kg
Brend

Korpa
Kolica za bebe Kinderkraft Tik Green Forest
10.500,00 RSD
Scroll to Top